Результатам поиска

О нас & Услуги

floor_plan_3d1

Кто мы?

Агентство Vallency, это екип молодых энтусиастов, готовых выполнить ваши желания и предоставить вашему вниманию то, что вы ищете.

Позвольте нам доказать свой высокий профессионализм и хорошее отношение, которые сопутствуют нашу бизнес деятельность.

 Доверяясь нам, вы делаете шаг на вашу пользу.

 Агентство Vallency приветствует вам с Добро пожаловать на своём сайте недвижимости в Болгарии.

Что мы предлагаем?

Мы предлагаем вам актуальную и подробную информацию о продаже и о аренде всех недвижимых имуществ с базы данных Vallency – квартир, оффисов, домов, дач, земельных участков, магазинов.

Мы предоставим вам всех заявки потенциальных покупателей и наемателей вашего имущества. 

Посредничество при продажба на недвижим имот

При продажба на имот, “Vallency” осигурява на клиентите си следния пакет услуги:

Агенцията консултира продавача, за да може да определи реалната пазарна цена на предлагания имот към съответния момент и актуализирането й във времето спрямо пазарната конюнктура.

Агенцията осъществява маркетингова и рекламна стратегия по предлагането на имота с цел максимално бързо да се намерят клиенти за предлагания имот и максимално изгодното му реализиране.

“Vallency“  изисква пълен набор документи от продавача, необходими за нотариалното прехвърляне на имота.

Агенция “Vallency” защитава интересите на своите клиенти като осигурява необходимата юридическа и консултантска помощ до деня на нотариалното прехвърляне на имота и получаване на пълната стойност на продадения имот.

Ние осигуряваме публичност на Вашата оферта за продажба на недвижим имот чрез реклама във водещите печатни и интернет издания в областта на недвижимите имоти.

Наши служители провеждат огледи на имота с потенциални купувачи, предварително информирани за качествата на Вашия имот.

Ние Ви даваме пълна информация за моментното състояние на пазара за недвижими имоти, като по този начин Вие можете да коригирате параметрите на офертата си, така че тя да бъде конкурентноспособна на този пазар.

Посредничество при покупка на недвижим имот

При покупка на недвижим имот, Агенция “Vallecy” осигурява следният пакет услуги:

Проучване на пазара за недвижими имоти към момента по зададени от купувача параметри, за да могат да бъдат напълно удовлетворени неговите изисквания.

Агенцията съветва и подпомага клиента при избора на имот.

Агенцията подготвя пълния набор от документи за собственост на съответния имот и осъществява проверка за наличие на евентуални тежести (ипотеки, възбрани и пр.).

Агенцията оказва юридическа и консултантска помощ до деня на нотариално прехвърляне и получаване на нотариалния акт за новозакупения имот.

Ние обезпечаваме Вашата заявка за покупка на недвижим имотчрез реклама във водещите печатни и интернет издания в областта на недвижимите имоти.

Наши служители провеждат с Вас огледи на предварително подбрани и одобрени от Вас имоти, като Вие сте предварително информирани за качествата на всеки един имот.

Ние Ви даваме пълна информация за моментното състояние на пазара за недвижими имоти, като по този начин Вие можете да коригирате параметрите на вашето търсене, така че да получите най-доброто от пазара.

Посредничество при отдаване под наем на недвижим имот

При поръчка за отдаване имот под наем Агенция “Vallency” осигурява:

Проучване на предлаганите под наем недвижими имоти със сходни характеристики към дадения момент.

Оказва помощ при формиране на икономически обоснована оценка на имоти, според пазарната конюнктура.

Екипът на агенцията изготвя индивидуална рекламна стратегия при предлагането на обявения имот, ориентирана към максимално доброто му присъствие на информационни пазар за недвижими имоти и целяща намирането на максимално подходящ наемател.

Изискване на документ за собственост от Наемодателя и други съпътстващи документи, необходими при сключване на договор за наем.

Изготвяне на договор за наем според ЗЗД и взаимната договореност между страните.

Агенцията защитава интересите на Наемодателя и оказва подкрепа през целия наемен период.

Ние осигуряваме публичност на Вашата оферта за отдаване под наем на недвижим имот чрез реклама във водещите печатни и интернет издания в областта на недвижимите имоти. Наши служители провеждат огледи на имота с потенциални наематели, предварително информирани за качествата на Вашия имот.

Ние Ви даваме пълна информация за моментното състояние на пазара за недвижими имоти, като по този начин Вие можете да коригирате параметрите на офертата си, така че тя да бъде конкурентноспособна на този пазар.

Посредничество при наемане на недвижим имот

При посредничество за наемане на недвижим имот:

Агенцията осъществява проучване на предлаганите под наем недвижими имоти със сходни на изискваните от клиента характеристики към дадения момент.

Фиксират се параметрите и технико-икономическите характеристики на търсения под наем имот, спрямо изискванията на Наемателя.

Екипът на агенцията предлага професионален съвет при избора на подходящ имот, спрямо съотношението качество/цена.

Изискване на документ за собственост на Наемодателя и други съпътстващи документи документи, необходими при сключване на договор за наем.

Изготвяне на Договор за наем според ЗЗД и взаимната договореност между страните.

Агенцията защитава интересите на Наемателя и оказва безусловна подкрепа през целия наемен период.

Ние обезпечаваме Вашата заявка за наемане на недвижим имот чрез реклама във водещите печатни и интернет издания в областта на недвижимите имоти.

Наши служители провеждат с Вас огледи на предварително подбрани и одобрени от Вас имоти, като Вие сте предварително информирани за качествата на всеки един имот.

Ние Ви даваме пълна информация за моментното състояние на пазара за недвижими имоти, като по този начин Вие можете да коригирате параметрите на вашето търсене, така че да получите най-доброто от пазара.

Пълно съдействие и организиране получаването на банкови кредити за закупуване на имоти

Кредитни консултации и съдействие при получаване на жилищни кредити.

В Агенция “Vallency”  ще получите компетентен съвет и съдействие при кандидатстване за кредити за закупуване на жилище.

Ние ще Ви насочим към кредитна институция, чиито условия на кредитиране са най – подходящи за Вас.

Агенция "Vallency" осигурява юридическа обезпеченост на водените сделки. В услуга на своите клиенти агенцията предлага и осигурява:

Професионални юридически консултации

Изготвяне на пазарни оценки на жилища и търговски обекти

Маркетингови консултации във връзка с инвестиционни проекти

Изготвяне на пазарни анализи

Узаконяване на търговски обекти

Пакет услуги, свързани с управление на недвижими имоти

При сключен договор за управление на имот ние Ви предлагаме:

Регулярна реклама и ефективни огледи на имота.

Отдаване на имота под наем и юридическо обезпечаване на сделката.

Осигуряването на най-подходящите наематели.

Постоянна заетост на отдавания под наем имот.

Съхраняване на предоставения депозит по договора за наем.

Контролиране на изпълнението на всички клаузи по договора, в това число заплащане в срок на месечния наем и консумативите.

Осъществяване надзор над състоянието на отдадения имот.

Извършване на основните ремонти, необходими в наетия имот, които са задължение на наемодателя.

Координиране на дейности, свързани с проекти за вътрешна преустройство, интериорен дизайн и обзавеждане.

Застраховане на имота при изискване на някоя от страните.

Представляване на собственика на имота пред всички пред всички институции и организации.

Представляване на собственика пред общото събрание на сградата, в която се намира имота.

Ежемесечен отчет за дейността на Агенция “Vallency” във връзка с имота, при изискване от собственика.

Полезна информация

Сапарева баня

Сапарева Баня

Община Сапарева баня е разположена в северното подножие на Рила в Югозападна България, само на два час път от София с автомобил. Гр. Сапарева баня ( на 15 км източно от гр. Дупница ) е административен център на общината и включва селата Ресилово, Овчарци, Сапарево и планинския курорт Паничище. В създадения през 1992 г. Национален парк Рила влиза 1/3 от територията на общината. Сапарева баня се гордее както със своята много студена и чиста планинска вода за пиене, така и с уникалната си минерална вода, която е една от най-горещите в Европа, с температура от 103 С. В центъра на гр. Сапарева баня блика единственият гейзер на Балканите.

История

Историята на Сапарева баня е свързана открай време с минералните извори, край които градът е възникнал. През неолита / 5500 г. пр. н. е. / тук е съществувало и процъфтявало селището Кременик. Разкопките от 70-те години на 20 век откриват оръдия на труда, хромел, домакинска покъщина. Останки от римски град са разкрити по време на строителството на санаториума през 50-те години на 20 век. Днес те са запазени в парка на санаториума и в градината на средновековната църква “Св. Никола”, която се намира в центъра на града. Римският град е бил важна спирка по пътя от Македония до Черно море. Картината на местния художник и краевед Васил Коритаров показва Сапарева баня в римско време, когато името и е било Германея.

Курорт Паничище

Курортът Паничище е на 1350 м надморска височина на границата на Национален парк Рила, близо до град Сапарева баня (също и спа курорт) и недалеч от Дупница. Естествената красота на северозападната част на Рила е незабравима. Паничище е не само ски курорт, но също и спортен и развлекателен център. Тук могат да се видят някои от най-разнообразните ски съоръжения. Това е и един от най-евтините ски курорти в България.

В курорта могат да се ползват следните писти:

Бекяра: дължина 470 м, оборудвана със ски влек с капацитет от 280 души на час. Базата е разположена напречно на ресторант Елените.
Аждера: ски писта дълга 400 м с влек с капацитет 250 души на час, включително и детски ски влек.
Пистата за крос-кънтри: намира се точно до тренировъчните площи при Сухото езеро. Тази писта ще бъде оборудвана с мишени за тренировки по биатлон.
До хижа „Пионерска”: писта, дълга 400 м със ски влек с капацитет 350 души на час. Включва също и писта за шейни с дължина 1130 м.
До хижа Седемте езера: 300-метрова ски писта със ски влек с капацитет 250 души на час.
До хижа „Рилски езера”: 950-метрова ски писта оборудвана със ски влек с капацитет 700 души на час. Предлага се ски екипировка под наем, както и обучение от квалифицирани инструктори. Очаква се да заработи двуместен седалков лифт от хижа „Пионерска” до хижа „Рилски езера” с обща дължина 2200 м и капацитет 960 души на час.
Курортът Паничище предлага максимални възможности за тренировки по всички спортни дисциплини.
Има писти за ски алпийски дисциплини пригодени за състезания.
Футболни, волейболни, баскетболни и други отбори могат да се възползват от предимствата на идеалните терени в тренировъчната база при Сухото езеро. Тенисистите и плувците могат да използват басейните и тенис кортовете на местните хотели.

Места за настаняване: Паничище е привлекателно заради удобните хижи, хотели и почивни домове. По означените туристически пътеки може да стигнете до хижите в Скакавица, Лозан и Вада и до Седемте рилски езера. Течението на река Бистрица ще отведе планинарите до хижите „Бял кладенец” и „Иван Вазов”.

Преходът до хижа “Скакавица” отнема около два часа. Пътят продължава към Седемте рилски езера до хижа „Рилски езера” и стара хижа „Седем рилски езера”. Мястото е подходящо за каране по необработен сняг и спускане през гората. Вечерта може да разпуснете в сауна в Паничище.

Посетителският център на национален парк Рила в курорта Паничище е създаден по програма ФАР на Европейския съюз под юрисдикцията на Министерство на околната среда и водите. Направен е по образец на най-известните центрове на резервати от целия свят. Това е първия по рода си център в България.
Тъй като Паничище е в сърцето на Рила, няма съмнение, че посетителският център е на точното място. Много от туристическите пътеки в Рила започват или минават през Паничище. Такива са маршрутите към Седемте рилски езера, резервата Скакавица и Скакавишкия водопад, Мальовица, Боровец и най-духовния и културен паметник в България, Рилският манастир.
Основната цел на посетителския център е да предложи на туристите всяка възможна информация, която посетителите могат да поискат по отношение на Национален парк Рила. Той също цели да запознае туристите с богатото разнообразие от растителни и животински видове, обитаващи планината, с помощта на образователни материали, програми и събития свързани с околната среда. Центърът помага на туристите да си изградят чувство за отговорност към природата и правилно да преценяват действията си в границите на парка.
Центърът е проектиран така, че да се слива с естествения профил на планината.
В посетителския център може да си уредите семинари, чиято тема е местната флора и фауна, да гледате филми, да намерите необходимата ви информация по отношение на туристически маршрути, да наемете планински водач, да направите резервации или да изпиете чаша чай, или кафе. В малко, кокетно магазинче на първия етаж, се продават карти, пощенски картички и сувенири; вестници и списания. Посетителският център се е превърнал в сърцето на Паничище и не трябва да се подминава.

Седемте рилски езера

Циркусът на седемте рилски езера е най-големият в Рила. Заграден е на изток от вр. Хайдута , на юг от стръмния скалист склон на билната заравненост Раздела и Отовишки рид, на запад от върха над Бъбрека и от източния склон на Сухия рид. Циркусът е отворен на север и се отводнява от река Джерман, ляв приток на р. Струма. Езерата в него са разположени на отделни циркусни стъпала и представляват най-живописната и посещавана езерна група в Рила. Езерата са номерирани и наименувани. Официално приетата номерация проследява езерата отгоре надолу.

Първото – Сълзата е най-високото от Седемте езера – на 2535 м. надморска височина, площ – 0,7 ха; дълбочина – 4,5 м.

Второто – Окото се намира на 2440 м. надморска височина и е най-дълбоко – 37,5 м.; площ – 6,8 ха.

Трето – Бъбрека е на 2282 м. надморска височина, площ – 8,5 ха; дълбочина 28 м.

Четвърто – Близнака - 2243 м. надморска височина, най-голямото и най – дългото с площ – 9,1 ха; дълбоко е 27,5 м.

Петото – Трилистника - 2216 м. надморска височина. Има неправилна форма и ниски брегове. Площ – 2,6 ха, дълбоко е 6,5 м.

Шестото – Рибно. Разположено е на 2184 м. надморска височина и е най – плиткото езеро с дълбочина 2,5 м. и площ – 3,5 ха. Край североизточният бряг на езерото е разположена х. Седемте езера.

Седмото – Долното е на 2095 м. надморска височина, площ – 5,9 ха, дълбочина 11 м. Има стръмен праг и от север е заприщено чрез моренен вал.

Циркусът на Седемте рилски езера попада в границите на Национален парк “Рила”.

Седемте Рилски езера са изключително чувствително и чудесно място в Рила. Много от разновидностите им са уникални и са включени в списъка на Червената книга, което ги определя като застрашени от изчезване или редки. Молим всички посетители на района да бъдат внимателни имайки уникалната възможност да се разхождат по такава свещена земя. По отношение на тази възможност молим да си поставите за цел да не оставяте следи, да вървите по пътеките и да помолите и останалите за същото. Моля, носете в парка само това, което можете да си отнесете. Вашето участие в опазването на този район се цени високо!

Интересно годишно събитие, което се провежда в района на Седемте езера е празника на последователите на българския християнски духовник Петър Дънов. “Дъновистите” се събират всяка година на 19 август за да празнуват учението на г-н Дънов като се преобличат в бяло, танцуват и пеят в широки концентрични кръгове под върховете на Рила. Събитието се провежда със съдействието на Национален парк Рила и Общинска администрация. Дъновистите са вдъхновение за всички любители на околната среда, затова че не оставят следи в района на езерата и си събират всичко, което са донесли. Изпълнени с уважение зрители са добре дошли.

Facebook